Domotica

Domotica laat u toe alle technieken in uw woning te combineren en zo het comfort, de veiligheid en het energieverbruik te optimaliseren.

De mogelijkheden van een domotica-systeem zijn onbeperkt. Met één druk op de toets kan u de verlichting, verwarming, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video, alarm, en videofonie bedienen. De software voor smartphones en tabblets geeft u de mogelijkheid om uw woning eender waar ter wereld te bedienen.

DomoticaHierbij enkele mogelijkheden:

  • U hoort een vreemd geluid beneden. Door uw verlichtingsschakelaar in de slaapkamer 5 sec. ingedrukt te houden, gaat alle verlichting aan en gaan de rolluiken omhoog.
  • U bent onderweg naar uw werk en beseft dat u de verlichting niet uitgeschakeld hebt. Via uw smartphone schakelt u de verlichting simpelweg uit.
  • U gaat op vakantie en schakelt de “aanwezigheidssimulatie” in. Uw rolluiken zullen automatisch naar omhoog en naar beneden gaan, de verlichting zal in verschillende ruimtes aan en uit gaan en uw audiosysteem zal op verschillende tijdstippen uw radio bedienen. Bovendien wordt u onmiddellijk verwittigd wanneer uw ongewenst bezoek heeft.Domotica
  • Uw gezellige TV-avond begint. Door op 1 toets te drukken schakelt de verlichting in de keuken uit, uw lamp gaat aan, de verlichting in de woonkamer gaat naar een gedimde stand en de temperatuur in de woonkamer stijgt met 2 graden.
  • U bent uw sleutel vergeten en hebt geen toegang tot de woning. Via uw smartphone opent u simpelweg de garagepoort.

Wij werken met Niko home control.